מכתב מנוסח בצורה קוהרנטית

מהרגע שבו התחלתם לחשוב על הגשת מועמדות לאוניברסיטה או מכללה, כל מסמך, אי מייל לאוניברסיטה, שיחת טלפון לאוניברסיטה או מכתב יצורפו לתיק האישי שלכם באותה אוניברסיטה. כך הועדה זוכרת את כולם. עליכם להשאיר רושם ראשוני חיובי כבר מהאי מייל הראשון ולאורך כל התהליך.

הגישה התרבותית בארה”ב שונה לגמרי מזו שבארצנו. על כל מכתב להיות מנוסח בצורה קוהרנטית וברורה ויש להודות לנותן השירות בכל אי מייל. החלק הכי קשה באפליקיישן הוא בעצם כתיבת החיבורים. מדובר במספר דפים שעליכם לכתוב ושתשלחו יחד עם תיק המועמד שלכם. החיבורים האישיים צריכים להיכתב לאחר אינטרוספקציה רחבה ועמוקה על החיים שלכם, ובמסגרתה עליכם לענות על שאלות קשות.

מה הביא אותי לרצות וללמוד בחו”ל, מה הביא אותי לרצות ללמוד את המקצוע הספציפי שאליו אני נרשם לדוגמא, למה זה המקצוע הטוב ביותר עבורי, מדוע דווקא באוניברסיטה הזו, מה בניסיון החיים שלי הביא אותי לרצות להיות באקדמיה וכו וכו. אנשים מדווחים על קושי רב בכתיבת החיבורים הללו. אין ספק, זה באמת קשה. אבל אל דאגה- אנחנו כאן בשבילכם ונעזור לכם בכל צעד.

אתם לא לבד ובקרוב אתם תצטרפו לסטודנטים שלנו שהיום נמצאים בברקלי, הארוורד, MIT, ברנדייז, סטנפורד, נורט’ווסטרן, קולומביה, NYU, קופר יוניון, CUNY, SUNY, דארט’מאוט, U-PENN, אוניברסיטת סאן דייגו, אוניברסיטת דרום פלורידה, אוניברסיטת צפון קרוליינה, UCLA ,USC, קורנל, אמורי, קאלטק, אוניברסיטת מרכז פלורידה, אוניברסיטת מיאמי, ,FSUייל, אוניברסיטת בראון, אוניברסיטת וושינגטון,  UCL, אוקספורד, ו- LSE.

למידע אודות בחינת GMAT לקבלה לתואר שני באוניברסיטות ומכללות.